Az elmúlt 24 óra hírei

11:33 Adózóna
2024 februárjában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 3,2%-kal meghaladta az egy évvel korábbit. Az építményfőcsoportok közül az épületek építésének termelése 2,8, az egyéb építményeké 4,4%-kal bővült. A szezonálisan…
13:31 Femcafe
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán megtorlással fenyegetődzik a damaszkuszi konzulátusa…
13:33 HVG
Elkezdték az emberek a tavaly elhalasztott vásárlásokat bepótolni, de még kell idő, amíg javulhat a helyzet a műszaki boltokban – mutatták be a MediaMarkt vezetői. A középső árkategória iránti érdeklődés szinte eltűnt, akinek nincs…
13:33 RTL
Dombóvári Vanda egész családjával és ahogy ő fogalmaz, „égből pottyant jóbarátaival” nemrég eljutott Dubajba. A műsörvezető ezzel kisfia álmát teljesítette, aki már évek óta a dubaji szökőkutat nézegette édesanyja laptopján. Vanda…
13:23 Népszava
A kormány novemberre halasztotta a jövő évi költségvetés benyújtását, ám az idei kiigazításokról nem született érdemi döntés. Azokat vélhetően a júniusi választások utánra tolja át a kabinet. (Reflektor)
13:23 Ripost
Pénteken ünnepli születésnapját Tóth Gabi új párja, Papp Máté Bence.
13:22 Infostart
További fegyverszállítmányokat sürgetett Ukrajna részére Vitalij Klicsko kijevi polgármester csütörtök este a német ZDF televízió egyik műsorában, arra hivatkozva, hogy Oroszország fokozódó, napi szintű támadásaival terrorban tartja…
13:31 Totalcar
Nagyon sokan ebben a technológiában látják a jövőt, a CATL vezérigazgatója viszont egyelőre szkeptikus.
13:22 Magyar Nemzet
Öt nő azt mondja, emiatt depresszió és poszttraumás stresszzavar alakult ki náluk.
13:30 Pénzcentrum
Afrikai szigetek, mint Mauritius és a Seychelle-szigetek, a nászutasok kedvencei, míg a Kanári-szigetek és Djerba az egész kontinens legnépszerűbb nyaralóhelyei közé tartoznak.
13:20 Világgazdaság
Nem az otthonfelújítási programtól emelkednek majd az árak.
13:33 RTL
Az egyik szaklap korábban arról írt, hogy nyolc mellékvonalat szüntethetnek meg a választások után. 
13:21 Index
Kétségbeesett hangokat hallott a rádióamatőr olasz testvérpár.
13:30 444
Az eredmény 3 halott. Ha vár egy kicsit, látta volna, hogy Los Angelesben nem is volt teljes napfogyatkozás.
13:24 Telex
A színész ezúttal a Balassi utcai Culinarisba ugrott be, oda sem akart messziről gyalogolni.
13:33 RTL
A Fidesz nem indít jelöltet a korrupcióval vádolt Simonka Györggyel szemben Pusztaottlakán, Simonka egyedüli jelölt lehet falujában. 
13:21 Portfolio
Jelentette a JP Morgan Chase amerikai nagybank: a pénzintézet egy részvényre jutó nyeresége 4,44 dollárra nőtt az idei első negyedévben, bevétele 41,9 milliárd dollár lett, a bank a magas kamatkörnyezetből profitált.
13:14 Kiskegyed
A vidám Nyilasra, a földhözragadt Bakra és az energikus Skorpióra különösen szépek szép napok várnak.
13:14 Kiskegyed
Édesanyja fontos információkat osztott meg fiáról.
13:13 BorsOnline
Tűzoltók és búvárok is érkeztek a helyszínre.
13:14 24.hu
Évtizedenként csak néhányszor figyelhető meg, ezért a tudósok is keveset tudnak róla. The post Ritka, aranyszőrű állatot találtak a sivatag mélyén first appeared on 24.hu.
13:30 444
Brüsszel és a háború miatt nem tud most emelni a kormány.
13:13 Mandiner
Boris Pistorius még Hitlert is szóba hozta.
13:14 24.hu
Pedig Melissa szerint nagyon jól teljesített a beszélgetésen. The post Nem kapta meg a munkát, mert nem sminkelte ki magát az állásinterjúra first appeared on 24.hu.
13:14 Kiskegyed
Kapás Boglárka második lett mögötte, Hosszú Katinka pedig...
13:23 Vezess
Azt hinnénk, a Suzuki Jimny maga a testet öltött robusztusság, saját magát mégis képes elrontani. További hibák heti visszahívási értesítőnkben. The post Mégsem elpusztíthatatlan ez a Suzuki? first appeared on Vezess.
13:30 Pénzcentrum
A sűrűn lakott területeken élő idősödő állampolgárok 40,5 százaléka számolt be jó vagy nagyon jó egészségi állapotról.
13:21 Index
A bejelentés a repülőgépeinek 10 százalékát érinti.
13:23 Ripost
Nem kötelezhetnek migránsok befogadására.
13:04 Bien
Vajon megkaphat egy nő mindent egy kapcsolaton belül? Szerelmet, izgalmat, vad éjszakákat, ugyanakkor biztonságos és stabil hátteret? Vagy egy idő után döntenünk kell, hogy melyik fontosabb számunkra és arra menni, amerre húz a szívünk?…
13:11 HVG
A Rolls-Royce egy Boeing 747-es segítségével teszteli új, Pearl 10X nevű hajtóművét, melyet elsőként a francia Dassault legújabb üzleti repülőgépei kaphatnak meg.
13:21 Index
Az Index úgy tudja, még egy zaklató van.
13:22 Magyar Nemzet
A belga hírszerző szolgálatok megerősítették az oroszbarát beavatkozó hálózatok létezését – jelentette ki a belga miniszterelnök Brüsszelben.
13:11 HVG
Az elmúlt években több alkalommal előfordult, hogy egy, a jegybank, illetve a jegybanki alapítvány ingatlanportfoliójába került ingatlant a Matolcsy-Száraz-kör vásárolt meg, majd visszaértékesített a jegybanki ingatlancsoportnak.…
13:21 Index
Az elhízás éppúgy daganatkeltő, mint a dohányzás.
13:22 Infostart
Két hónapon keresztül zajlik majd az utasszámlálás az érintett vonalakon, döntés csak ezt követően születhet. A megszűnt vasútvonalak helyét Volánbuszok vennék át.
13:13 Mandiner
Testvére tavaly halt meg a háborúban, papírja volt róla, hogy őt nem lehet besorozni.
13:01 Magyar Nemzet
Május 3-án már teljes egészében hallhatjuk a Dua Lipa új studióalbumát.
13:02 Népszava
Nem működik tovább az MSZP Sopronban. Az országos elnökség az ellenzéki párt helyi szervezetének polgármester-jelöltjét nem találta megfelelőnek, és mást indított. Válaszul a városi szocialisták úgy döntöttek, hogy nincs tovább. (Belföld)
13:02 Ripost
Csak úgy ömlik a pénz a börtönviselt sztár kezeibe.
13:10 Metropol
Egész Európában nincs párja az új turista-látványosságnak.
13:13 BorsOnline
Varga Márk egyszerűen képtelen maradéktalanul betartani az orvosa határozott utasítását.
13:21 Portfolio
Kilenc év után először utazott japán kormányfő az Egyesült Államokba, hogy legmagasabb szintű találkozón vegyen részt. Kisida Fumio, Japán miniszterelnöke négy napig tartózkodik a tengerentúlon, közben pedig Joe Biden amerikai elnökkel…
13:21 Portfolio
A kereskedési idő felénél továbbra is az OTP a legjobban teljesítő hazai blue chip.
13:14 24.hu
A hallgatást választotta a letartóztatásba helyezett gazdasági vezetőként dolgozó asszony. The post Megtagadta a vallomást a tízmilliókkal és 30 milliós luxusautóval megkent budapesti tankerületi vezető first appeared on 24.hu.
13:14 Kiskegyed
Megoldások arra az esetre, ha nincs kéznél a száraz sampon.